نشانی هستۀ پژوهشی

شیراز، چهارراه ادبیات، نبش بلوار چهل مقام، دانشگاه هنر شیراز، اتاق 221، هستۀ پژوهشی مطالعات تاریخی معماری، کدپستی: 7146696989

Email: Histarch@shirazartu.ac.ir ✉️

امروز :
پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
بازدید امروز
بازدید دیروز
بازدید کل
انتشار کتابچۀ آموزشی «فتوگرامتری معماری؛ نظریۀ پایه، رویه ها و ابزارها»

کتابچه کنونی، حاصل برگردان متنی از دو تن از متخصصان شاخص فتوگرامتری است که به عنوان مبنایی اولیه جهت آشنایی با مفاهیم بنیادین این حوزه نگاشته شده است. کوتاهی متن خود نشان می دهد که آن را باید مقدمه ای برای آشنایی دانشجویان و علاقه مندان تلقی نمود. این کتابچه تنها برای اهداف آموزشی تهیه شده و بی تردید مطالعات و کنجکاوی های آتی دانشجویان آنها را به نتایج و یافته های دیگری در این حوزه رهنمون خواهد کرد. برای تکمیل شدن این بخش دو پیوست به متن اصلی افزوده شده است؛ پیوست نخست به فتوگرامتری عکسهای تاریخی اشاره دارد و در آن توضیحاتی برای این کار ارائه گردیده است. پیوست دوم به معرفی چند نرم افزار مهم برای فتوگرامتری معماری می پردازد. شرح نرم افزارها، مختصر و به زبان انگلیسی و برای هریک در حد یک صفحه است. لینک دسترسی به وبسایت آنها نیز جهت هدایت علاقه مندان آورده شده است. امید است این منبع کوچک راهنمایی باشد که در آینده علاقه مندان تازه ای را به عرصۀ فتوگرامتری معماری سوق داده و نتایج تازهای را رقم زند.

جهت دانلود این کتابچه آموزشی اینجا کلیک نمائید.

چهارشنبه 12 مهر 1402 (7 ماه قبل )