نشانی هستۀ پژوهشی

شیراز، چهارراه ادبیات، نبش بلوار چهل مقام، دانشگاه هنر شیراز، اتاق 221، هستۀ پژوهشی مطالعات تاریخی معماری، کدپستی: 7146696989

Email: Histarch@shirazartu.ac.ir ✉️

امروز :
دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
بازدید امروز
بازدید دیروز
بازدید کل
22,510

دومین کارگاه آموزشی (نظری و عملی) آشنایی با فتوگرامتری معماری با استفاده از نرم افزار Metashape، توسط مرکز آموزشهای آزاد و مجازی دانشگاه هنر شیراز و هستۀ پژوهشی مطالعات تاریخی معماری در تاریخ 2 و 9 آذرماه 1402 برگزار می گردد.

جهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر به وبسایت مرکز آموزشهای آزاد و مجاری دانشگاه هنر شیراز به نشانی https://azadedu.shirazartu.ac.ir/ مراجعه نمائید.

ردیف

محتوای آموزشی

ساعت

مرور تاریخچه و روش‌های فتوگرامتری

آشنایی با مفاهیم پایه در فتوگرامتری

آموزش روش عکاسی و سناریوها در فتوگرامتری معماری

آشنایی با تارگت‌گذاری و نقاط کنترل در کار فتوگرامتری

آموزش فرآیند مدلسازی در نرم‌افزار Metashape

آموزش تهیه انواع خروجی‌ها از نرم‌افزا Metashape

آموزش تهیۀ گزارش کار و شیوۀ تحلیل آنها

آموزش نظری به همراه بررسی روش CIPA در عکاسی و فتوگرامتری

بازدید میدانی، انتخاب پروژه و عکاسی

4 ساعت

دوربین عکاسی یا موبایل جهت عکاسی مورد نیاز است. مترلیزری یا دستی به همراه قلم و کاغذ برای ثبت نقاط کنترل ضروری است.

کار عملی با نرم‌افزار Metashape

نصب آخرین نسخه از نرم‌افزار Metashape بر روی سیستم مناسب با توان پردازش کافی

دوشنبه 15 آبان 1402 (6 ماه قبل )